Ideálne vianočné darčeky pre mamičky

Vianočné sviatky sa blížia neuveriteľným tempom. Ľudia sa bláznia v obchodných centrách už teraz a ako to bude vyzerať o týždeň, či dva, si ani len nechceme predstavovať.

Ak si nechcete nechávať kúpu darčekov pre rodinných príslušníkov na poslednú chvíľu, je potrebné začať s nakupovaním čím skôr. Čo by si ale pod vianočným stromčekom predstavovali práve mamičky?

 

Wellness pobyt

Po narodení dieťaťa sa život ženy zmení od základov. Všetok svoj čas prispôsobí starostlivosti a výchove svojho dieťaťa. Ak chcete potešiť svoju kamarátku/ sestru/ švagrinú, ktorá je matkou, poprípade sama seba, odporúčame vám rezerváciu wellness pobytu v kúpeľoch. Pár dní oddychu, kedy sa o vás bude niekto iný starať a starostlivosť o domácnosť prenecháte svojmu partnerovi, každej žene prospeje.

welness

Značková kozmetika 

Matky majú minimum času venovať sa svojej vizáži a preto nie je na škodu, ak svojej kamarátke a sestre, ktoré sú matkami, kúpite značkovú kozmetiku. Momentálne zažíva veľký boom kvalitná prírodná kozmetika bez parabénov, ktoré môžu zdraviu pokožky uškodiť.

 

Oblečenie 

Väčšina matiek nerieši to, čo majú na sebe. Dôležité je, aby sa cítili pohodlne. Ak chcete potešiť mamičky vo svojom okolí, jednoznačne im kúpte nové elegantné oblečenie. Odporúčame šaty, dámske tričká s krátkymi rukávmi, ale aj saká, kabáty. Ktorá matka neocení nový elegantný kúsok vo svojom šatníku?

 

Šperky

Ženy milujú šperky a nikdy ich nemajú dosť. Inak na tom nebudú ani matky.

Ak muž nevie, čo kúpiť svojej partnerke pod vianočných stromček, najčastejšie siaha po šperkoch, čo vôbec nie je krok vedľa. Nové náušnice, nové náhrdelníky, nové náramky, ale aj nové prstene žiadna žena neodmietne. Šperky môže nosiť k hocičomu, pokojne aj k tričkám so zaujímavými potlačami.

 

Kuchynský spotrebič 

Mamičky ocenia aj nové spotrebiče do domácnosti. Tento darček sa ale odporúča kupovať po dohode, aby sa nestalo, že kúpite taký spotrebič, ktorý nechce, resp. nepotrebuje.

5/5 - (5 votes)

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.